Snel en blijvend nekpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder nekpijn.

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Effectieve en blijvende behandeling van nekklachten Alkmaar

Heb je constant last van nekklachten in Alkmaar? Bij Rugpijn Herstel helpen we je snel én blijvend van je rugklachten af. Constante pijn of een vervelend gevoel in je nek kunnen ervoor zorgen dat je minder goed slaapt en niet lekker in je vel zit. Wellicht kun je zelfs je werk niet uitvoeren. Onze behandelmethode is gericht op het opheffen van blokkades die de pijn kunnen veroorzaken. We stellen een behandelplan op dat bij je past. Door je lichaam als één geheel te zien, pakken we de nekklachten in alle lagen van je lichaam aan. Het resultaat is hierdoor verbluffend, zowel op de korte als de lange termijn.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandelmethode voor klachten aan de nek Alkmaar

De eerste stap in onze behandelmethode is een uitgebreid onderzoek voor klachten aan de nek in Alkmaar. Samen met jou willen we de oorzaak van jouw nekklachten achterhalen en zullen we tijdens de eerste kennismaking een analyse maken van jouw beweegpatroon. Hierdoor begrijpen jouw lichaam beter en kunnen we een behandelplan maken wat het beste bij jou past. We zullen tijdens de behandeling niet alleen naar je nek kijken, maar naar jouw gehele lichaam. Wij geloven namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Tot slot versterken we onze behandeltechnieken door jou Balance Soles aan te raden. Deze steunzolen zorgen er voor dat jouw lichaam in balans komt en zo versterken we de intensiteit van de behandeling.

Wij helpen je van je klachten nek Alkmaar af!

Wil jij graag snel en blijvend van je klachten nek in Alkmaar af? Je kunt nu een vrijblijvende kennismaking plannen bij Rugpijn Herstel. We vertellen je tijdens deze kennismaking graag over onze behandelmethode en de resultaten die we hiermee kunnen behalen. Je kunt ook een kijkje nemen op onze website voor eventueel meer informatie. Hier kun je meer lezen bij de veelgestelde vragen en over de achtergrond van Robin Bhaggan (voormalig topsport coach en oprichter van Rugpijn Herstel). Heb je nog vragen dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via de telefoon of het contactformulier op onze website. Graag maken we kennis met je!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!