Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Er is tijd en aandacht voor je. Een behandeling duurt 50 minuten.

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergeledenheid.

Effectieve en blijvende behandeling van nekklachten Alkmaar

Nekklachten kunnen een behoorlijke invloed op je dagelijkse leven hebben. Constante pijn of een vervelend gevoel zorgen er namelijk voor dat je minder goed slaapt, minder lekker in je vel zit en wellicht zelfs je werk of hobby’s niet kunt uitvoeren. Bij Rugpijn Herstel helpen we je snel én blijvend van je nekklachten Alkmaar af. Wij werken hierbij met een zeer bijzondere en effectieve behandelmethode die gericht is op het opheffen van blokkades. Door je lichaam als één geheel te zien, pakken we de nekklachten in alle lagen van je lichaam aan. Het resultaat is hierdoor verbluffend, zowel op de korte als de lange termijn.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandelmethode voor klachten aan de nek Alkmaar

Onze behandelmethode voor klachten aan de nek Alkmaar begint met een uitgebreid onderzoek. Tijdens een kennismaking zullen wij een analyse maken van jouw beweegpatroon. Aan de hand van deze analyse, zullen we de oorzaak van jouw nekklachten vinden. Zodra we de oorzaak weten en jouw lichaam beter begrijpen, kunnen we een behandelplan op maat maken. Tijdens de behandeling nemen we niet alleen de nek onder handen maar ook de rest van jouw lichaam. Wij geloven namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Tot slot versterken we onze behandeltechnieken door jou Balance Soles aan te raden. Deze steunzolen zorgen er voor dat jouw lichaam in balans komt en versterken de intensiteit van de behandeling.

Wij helpen je van je klachten nek Alkmaar af!

Wil jij graag snel en blijvend van je klachten nek Alkmaar af? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvende kennismaking in bij Rugpijn Herstel. Tijdens deze kennismaking vertellen we je graag meer over onze behandelmethode en resultaten. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook de tijd nemen om onze website te ontdekken. Online lees je onder andere veelgestelde vragen en meer over de achtergrond van Robin Bhaggan (voormalig topsport coach en oprichter van Rugpijn Herstel). Tot slot kun je met vragen of voor meer informatie contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar via de telefoon en het contactformulier. Graag tot snel.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!