Veelgestelde vragen

Wordt het vergoed door de zorgverzekering

De behandelconsulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Voor de Balance Soles is er vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Klik hier voor meer informatie.

Zou dit ook voor mij werken?

Dit ga je ervaren tijdens het eerste consult. Je gaat met ons kennismaken en ervaren wat wij voor je kunnen betekenen. Onder de cliënten die wij allemaal hebben behandeld is er niemand bij die zonder aanzienlijke verbetering naar buiten is gekomen.

Ik heb al zoveel geprobeerd. Waarom zou dit dan wél werken?

Je hebt al veel therapieën en behandelingen gehad. Maar onze therapie heb je nog niet ervaren. Onze unieke methodiek kijkt naar beweeg- en pijnklacht patronen waarbij we jouw unieke oplossing aanreiken in plaats van een algemeen behandelprotocol wat je op een andere plek krijgt.

Ik heb nu even minder last. Wel of niet starten met het behandeltraject?

Fijn! Dat is het ideale moment om de behandeling in te gaan, want dan gaat de behandeling een stuk makkelijker. Beter nu aanpakken dan dat het terug komt, want dan heb je nog meer last.

Ik heb al jaren last van mijn rug. Kan het dan nog wel herstellen?

Ik begrijp wat je bedoelt. Het wordt dan nu tijd om er wat aan te doen. Om het echt op te lossen. 80% van onze clienten hebben 10 jaar of langer al last van hun klachten voordat wij ze oplossen.

Ik heb nu geen tijd. Kan het ook later?

Hoeveel tijd heb je nu al besteed aan deze pijnklacht? Het is nooit een goed moment. Het beste moment is nu!

Ik wil geen geld meer uitgeven aan mijn rugpijn

Hoeveel geld heb je al uitgegeven sinds het begin van je klachten. Hoeveel geld ga je besparen als je over 4 weken geen pijnklachten weer hebt? (hoeveel geld zou je meer kunnen verdienen in je werk, loonsverhoging, verzuim etc.)

De afstand naar Heiloo is te groot

Die kunnen we niet oplossen. Liever 4 keer op en neer rijden en daarna nooit meer, dan de komende 40 jaar kleine stukjes naar de therapie om de hoek.

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!