Tarieven

Kennismaking

Werk aan de echte oorzaak van jouw pijn, door onze beweegpatroon en pijnklacht analyse. Tijdens dit consult ontdek je precies hoe jouw lichaam in elkaar steekt en wat de beste oplossing is voor herstel.

€75,00 nu €0,00

Behandelconsult

Een behandelconsult duurt 50 minuten, waarbij ik reguliere en alternatieve behandeltechnieken precies afstem op jouw lichaam. De meeste mensen hebben 3 tot 4 sessies nodig voor volledig herstel.

€75,-

Balance Soles

Unieke steunzolen die jouw lichaam versterken, balanceren en ontspannen. Een essentieel element voor een pijnvrij en ontspannen lichaam. Vergoeding uit aanvullende verzekering mogelijk.

€165,-

Geen zorgverzekering

Ik heb voor de behandelconsulten besloten geen contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. Ik kies ervoor de vrijheid te behouden, om op mijn eigen manier te werken.

Boek nu een gratis kennismaking

Ervaringen

Reacties van onze cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!

1
Hey! Waar kan ik je mee helpen?