Snel en blijvend Nekpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder nekpijn.

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Nekklachten Heiloo snel en effectief oplossen

Beïnvloeden nekklachten Heiloo je dagelijkse leven? Het is belangrijk om deze klachten zo snel mogelijk aan te pakken, want ermee blijven rondlopen kan het probleem vergoten. Bij Rugpijn Herstel helpen we je graag binnen 4 weken van rug- en nekklachten af. De methode die we hiervoor gebruiken is snel, effectief en biedt een blijvend resultaat. Door jouw klachten uitgebreid te analyseren kunnen we blokkades opheffen. Je zult zien dat de nekklachten verdwijnen en jij een stuk beter in je vel komt te zitten!

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Werkwijze bij pijn aan de nek Heiloo

Ben je benieuwd naar onze werkwijze om pijn aan de nek Heiloo op te lossen? Kijk eens rond op onze website. Daar kun je meer te weten komen over de MTM behandelmethode. MTM staat voor Movement Type Model en is gebaseerd op jouw beweegpatroon. Deze behandelmethode hebben wij zelf ontworpen aan de hand van onze ervaring als topsport coach en behandelaar. We analyseren je beweegpatroon en aan de hand van de analyse kunnen we de oorzaak van jouw nekklachten ontdekken. Hierna gaan we aan de slag met effectieve behandelingen die elk 50 minuten duren. Tot slot krijg je van ons passende adviezen om het resultaat van de behandeling te versterken én er voor te zorgen dat de klachten niet meer terugkeren.

Ervaar jij klachten nek Heiloo? Plan een gratis kennismaking!

Wil je graag meer weten over de behandelingen aan de nek Heiloo? Plan dan direct een gratis kennismakingsgesprek bij onze praktijk. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kunnen we jou alles vertellen over de behandeling en het resultaat dat wij verwachten. Wij horen graag meer over jouw klachten en beantwoorden al je vragen. Dit gesprek is gemakkelijk in te plannen via de website. Heb je op voorhand vragen of wil je graag meer informatie? Kijk dan rustig rond op de website of contacteer ons via de telefoon of het online contactformulier. Ons enthousiaste team staat je graag te woord.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!