Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn Herstel: rugcentrum Alkmaar

Last van rugklachten en op zoek naar een rugcentrum omgeving Alkmaar? Bij Rugpijn Herstel helpen wij jou binnen 4 weken van je rugklachten af. Met onze bijzondere behandelmethode richten we ons op jou hele lichaam. Door het lichaam als één geheel te zien, geloven wij namelijk dat we blokkades kunnen opheffen. Met het opheffen van deze blokkades zorgen we ervoor dat rugklachten blijvend verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Belangrijk in ons behandeltraject is dat we ieder mens als uniek zien en daarom ook een behandelplan voor jou op maat maken. Afhankelijk van jouw klachten en jouw lichaam, zorgen we voor een behandeling die echt werkt.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Wat maakt ons anders dan andere rugcentra Alkmaar?

Onze behandelmethode is wat ons onderscheidt van andere rugcentra Alkmaar. Op onze website lees je meer over de unieke behandelmethode die wij de “Movement Type Model” noemen. Deze behandeling bestaat uit drie stappen, waarbij we beginnen met een zeer uitgebreide analyse. Wanneer zijn je rugklachten begonnen en heb je al behandelingen voor je klachten gehad? Alleen als we jouw lichaam echt goed kennen en de oorzaak van jouw rugpijn achterhalen, kunnen we het probleem namelijk goed én blijvend aanpakken. Oprichter van Rugpijn Herstel, Robin Bhaggan, heeft de behandelmethode zelf ontworpen aan de hand van zijn ervaring en kennis als voormalig topsportcoach.

Neem contact op met ons rugcentrum in Alkmaar

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je meer informatie over de behandelmethode? Neem dan direct contact op met ons rugcentrum in Alkmaar. Wij zijn bereikbaar via de telefoon en het online contactformulier. Ook kun je via de website een afspraak maken voor een gratis kennismakingsbehandeling. Tijdens deze vrijblijvende kennismaking vertellen we je graag over onze behandelingen en de resultaten. Natuurlijk staan we ook klaar om al je vragen te beantwoorden. Op zoek naar praktische informatie? Neem vooral een kijkje op onze website. Wacht niet langer, en zorg er voor dat ook jij binnen 4 weken verlost wordt van die vervelende rugpijn! We zien je graag terug bij Rugpijn Herstel.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!