Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn Herstel: rugcentrum Amsterdam

Loop jij al langere tijd met rugklachten en ben je op zoek naar een rugcentrum Amsterdam en omgeving? Rugpijn Herstel helpt jou graag van je rugklachten af. Het is onze missie om jou op weg te helpen naar een gezonde en pijnvrije toekomst. Hoe we dit precies doen? Dat is door middel van onze unieke, effectieve en duurzame behandelmethode. Tijdens deze behandeling kijken we naar alle onderdelen van jouw lichaam en proberen we hierbij de balans te herstellen. Hoewel dit misschien wat ingewikkeld klinkt, is het eigenlijk heel simpel. Met het herstellen van de balans zal jouw rugpijn verminderen of zelfs helemaal kunnen verdwijnen.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Wat maakt ons anders dan andere rugcentra Amsterdam?

Wat maakt Rugpijn Herstel anders dan andere rugcentra Amsterdam? Dat is ongetwijfeld onze behandelmethode. Het is voor ons heel belangrijk om een goed onderzoek uit te voeren. We gaan kijken naar wat de precieze oorzaak is van jouw klachten. Wat veroorzaakt de rugpijn en hoe kunnen we deze blokkade opheffen? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Nadat we jou van top tot teen onder handen nemen, is het belangrijk dat jij thuis je steentje bijdraagt. Zo adviseren we jou om Balance Soles te dragen. Deze steunzolen vergroten het effect van de behandeling.

Maak een afspraak in ons rugcentrum in Amsterdam

Ben je nieuwsgierig geworden, dan kun je nu een afspraak maken om met ons kennis maken in ons rugcentrum Amsterdam en omgeving. We zullen tijdens een eerste consult jouw klachten bespreken en kun je kennis maken met onze behandelaar en behandelmethode. Wil je meer informatie ontvangen, neem dan eens een kijkje op onze website. Hier kun je meer lezen over de behandelaar Robin Bhaggan of over ervaringen van andere mensen die je voorgingen. Heb je een vraag of wil je graag persoonlijk advies? Twijfel dan niet en neem even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via de telefoon, e-mail en het online contactformulier op de website. Wij helpen je graag!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!