Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Snel en effectief van rugklachten Alkmaar af komen

Binnen 4 weken van je rugpijn afkomen? Kan dat? Maak kennis met Rugpijn Herstel. Met onze unieke behandelmethode helpen we jou snel én blijvend van je rugpijn af. Deze methode is gericht op alle factoren die jouw rugklachten veroorzaken en mogelijk verergeren. We gaan kijken naar jouw beweegpatroon en geven je advies op maat. Denk hierbij aan bijvoorbeeld steunzolen, een goed matras en een correcte lichaamshouding. Daarnaast krijg je bij ons een effectieve behandeling waarbij we niet alleen de rug aanpakken maar jouw lichaam als één geheel zien. Iedereen die rugklachten in Alkmaar en omgeving ervaart is van harte welkom in onze praktijk.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

MTM behandelmethode: gericht op behandeling van jouw rug Alkmaar

Ben je benieuwd naar onze werkwijze om jou snel en effectief van jouw klachten aan de rug Alkmaar af te helpen? Neem eens een kijkje op de website van Rugpijn Herstel. Hier kom je alles te weten over onze MTM behandelmethode. MTM staat voor Movement Type Model en is ontworpen door Robin Bhaggan. Met deze methode worden jouw klachten snel en efficiënt behandeld. Uit ons eigen onderzoek is bewezen dat alle cliënten een aanzienlijke verbetering merken aan het einde van het behandeltraject. Ook mensen die langere tijd hebben rondgelopen met hun rugklachten kunnen door ons worden geholpen. Robin heeft jarenlang gewerkt als topsport coach en behandelaar en heeft zijn eigen ervaring en kennis gebruikt om de methode te ontwikkelen.

Meer informatie over behandeling klachten rug Alkmaar?

Enthousiast geworden over onze behandeling klachten rug Alkmaar en wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan je aan de telefoon of via ons online contactformulier graag te woord. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit vrijblijvende eerste consult vertellen we je wat we voor je kunnen betekenen en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Graag maken we kennis en verwelkomen we je bij Rugpijn Herstel.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!