Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Er is tijd en aandacht voor je. Een behandeling duurt 50 minuten.

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergeledenheid.

Snel en effectief van rugklachten Alkmaar af komen

Klinkt binnen 4 weken van je rugpijn af komen als muziek in jouw oren? Maak dan kennis met Rugpijn Herstel. Wij hebben een unieke methode ontworpen waarmee we jou snel én blijvend van jouw rugpijn af helpen. Deze methode is gericht op alle factoren die jouw rugklachten veroorzaken en mogelijk verergeren. Zo kijken we naar jouw beweegpatroon en geven we je advies over bijvoorbeeld steunzolen, een goed matras en een correcte lichaamshouding. Daarnaast krijg je bij ons een effectieve behandeling waarbij we niet alleen de rug aanpakken maar jouw lichaam als één geheel zien. Iedereen die rugklachten Alkmaar en omgeving ervaart, is dan ook van harte welkom in onze praktijk.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

MTM behandelmethode: gericht op behandeling van jouw rug Alkmaar

Ben je benieuwd naar onze werkwijze om jou snel en effectief van jouw klachten aan de rug Alkmaar af te helpen? Neem dan de tijd om onze website te ontdekken. Hier leggen we alles uit over onze MTM behandelmethode. MTM staat voor Movement Type Model en is ontworpen door Robin Bhaggan. Robin heeft jarenlang gewerkt als topsport coach en behandelaar en heeft zijn eigen ervaring en kennis gebruikt om de methode te ontwikkelen. En met succes. Uit ons eigen onderzoek blijkt dat alle cliënten een aanzienlijke verbetering merken aan het einde van het behandeltraject. Ook mensen die langere tijd hebben rondgelopen met hun rugklachten kunnen door ons worden geholpen.

Meer informatie over behandeling klachten rug Alkmaar?

Wil je meer informatie over de behandeling klachten rug Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Via de telefoon of het contactformulier staan we je graag te woord. Daarnaast bieden we je de optie om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit eerste consult vertellen we je (geheel vrijblijvend) meer over wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ben je enthousiast geworden? Plan de kennismaking dan direct in via onze website. Graag tot ziens!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!