Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugklachten Amsterdam verhelpen bij

Rugpijn Herstel

Worstel jij al langere tijd met rugklachten in Amsterdam? Ben je er klaar mee en wil je nu echt de pijn vaarwel zeggen? Neem dan nu contact op met Rugpijn Herstel. Rugklachten kunnen een grote invloed hebben op je dagelijkse leven én gemoedstoestand. In onze kliniek, gevestigd in Heiloo, werken we niet met een standaard behandelplan, maar kijken we naar wat jij nodig hebt. We kijken naar de oorzaak van jouw klachten en naar de oorsprong van de pijn. Laten we kennis maken en samen jouw pijn oplossen!

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Onze unieke behandeling rug Amsterdam

Op zoek naar een behandeling rug in Amsterdam? Bij Rugpijn Herstel gaan we op zoek naar de oorzaak van jouw klachten en stellen een op maat gemaakt behandelplan op. Dit behandelplan bestaat uit verschillende behandelingen die bij jouw specifieke klachten passen. Tijdens de behandeling werken we van top tot teen. Wij geloven namelijk dat je lichaam één geheel is. Het behandelen van de rugpijn gebeurt niet alleen door met je rug te werken, maar ook door de blokkades in je lichaam op te heffen. Balance Soles zijn een belangrijk onderdeel van de behandeling. Met de steunzolen versterken we niet alleen de behandeling, maar kunnen we klachten ook voorkomen én genezen worden

Meer weten over behandeling klachten rug Amsterdam?

Ben je na het lezen van deze tekst overtuigd en wil je meer weten over onze behandeling bij klachten rug in Amsterdam? Neem een kijkje op onze website. Hier ontdek je meer informatie over onze behandeling, praktijk en de behandelaar: Robin Bhaggan. Robin is een ervaren topsport coach en behandelaar die van pijn en revalidatie zijn levensmissie heeft gemaakt. Robin ziet het als een uitdaging om iedereen op weg te helpen naar een pijnvrij leven, ook als je langdurige rugklachten hebt. Heb je vragen voor ons of wil je direct een afspraak maken? Dat kan!  Rugpijn Herstel is bereikbaar via de telefoon, e-mail of het online contactformulier.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!