Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Onze missie: jou van je rugklachten Heemskerk af helpen!

Heb jij al langere tijd last van rugklachten en wil je hier nu echt vanaf? Bij Rugpijn Herstel hebben we een belangrijke missie. Wij willen jou namelijk binnen 4 weken van jouw rugklachten in Heemskerk en omgeving af helpen. Onze behandelmethode hiervoor is niet alleen snel en effectief, maar geeft ook een blijvend resultaat. Bij Rugpijn Herstel geloven we dat met de juiste behandeling en adviezen klachten voorgoed kunnen verdwijnen. Bij ons geldt: herstelt is herstelt. Iedereen is bij ons welkom. Ook wanneer je al langere tijd rondloopt met rugklachten of verschillende behandelingen hebt geprobeerd, wij staan voor je klaar en behandelen je graag. Onze behandelmethode is uniek en speciaal op maat gemaakt. Hierdoor geloven we dat we iedereen kunnen helpen!

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Ons geheim om jouw rug Heemskerk aan te pakken

Ben je benieuwd naar ons geheim? Maak dan kennis met onze unieke behandelmethode. Tijdens de behandeling wordt er verder gekeken dan naar alleen naar jouw rug in Heemskerk. We kijken naar het gehele plaatje. We beginnen met een uitgebreide analyse om te onderzoeken waar jouw klachten nu precies vandaan komen. Vervolgens gaan we blokkades in het lichaam opheffen, want wij geloven dat jouw lichaam hierbij één geheel is. We behandelen dus niet alleen je rug, maar ook andere belangrijke zones. Tot slot werken wij mij met Balance Soles. Dit zijn speciale steunzolen die het effect van de behandeling versterken. De Balance Soles zorgen er voor dat de behandeling effectief is en een blijvend resultaat heeft.

Lees meer over behandeling klachten rug Heemskerk

Benieuwd geworden naar onze werkwijze? Op onze website vind je alles wat je moet weten over de behandeling bij klachten rug Heemskerk. Ook stelt de oprichter van Rugpijn Herstel, voormalig topsport coach en behandelaar Robin Bhaggal, zich aan je voor. Ben jij enthousiast geworden en wil je direct met ons aan de slag? Neem dan nu contact met ons op en plan een gratis kennismaking in. Tijdens dit vrijblijvende gesprek in onze praktijk in Heiloo zullen we jouw klachten, de behandeling en mogelijke resultaten bespreken. Je kunt ons natuurlijk al je vragen stellen tijdens dit gesprek. Wij zien je graag terug bij onze praktijk in Heiloo!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!