Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugklachten Heiloo: snelle, effectieve en blijvende behandeling

Last van rugklachten in Heiloo? Rugklachten zijn een vervelend probleem en lijken soms lastig op te lossen. Er zijn veel standaard behandelingen die wel verlichting bieden, maar uiteindelijk geen blijvend effect hebben. Ook zijn deze behandelingen vaak gericht op de mens in het algemeen, terwijl ieder mens uniek is en ook zo behandeld moet worden. Daarom gooien we bij Rugpijn Herstel het over een andere boeg. Wij hebben een behandelmethode ontwikkelt waarmee we jou binnen 4 weken snel, effectief en blijvend van jouw rugklachten af helpen. Onze behandeling is op maat gemaakt, afhankelijk van jouw klachten. We nemen niet alleen jouw rug onder manden, maar ook de rest van je lichaam. Bij Rugpijn Herstel zien we jouw lichaam namelijk als één geheel!

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Onze werkwijze bij klachten aan de rug Heiloo

Benieuwd naar hoe we te werk gaan bij klachten aan de rug in Heiloo? We beginnen allereerst met een analyse van jouw beweegpatroon. Aan de hand van deze analyse kunnen wij blokkades in het lichaam detecteren. Op het moment dat we weten waarom jij rugpijn hebt, kunnen we actief aan de slag. De behandelingen duren ieder 50 minuten en zijn vrij stevig. Je zal na de behandeling echt het gevoel hebben dat er iets in gang is gezet. Daarnaast werken we ook met Balance Soles. Deze steunzolen zorgen ervoor dat het effect van de behandeling versterkt wordt. Tot slot geven we je praktische tips, bijvoorbeeld over je houding en een matras. Deze tips zorgen er voor dat het effect blijvend is en jouw rugklachten in de toekomst niet meer terug zullen keren!

Contacteer ons als je van je klachten rug Heiloo af wilt!

Wil jij van je klachten rug in Heiloo afgeholpen worden? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bereiken via de telefoon of het online contactformulier op onze website. Plan nu een gratis kennismakingsgesprek in bij Rugpijn Herstel en wij vertellen jou alles over onze behandelingen. Natuurlijk beantwoorden dan ook al je vragen. Op onze website vind je meer informatie over de oprichter van Rugpijn Herstel, ervaringen van mensen die je voor gingen en de behandelingen. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze praktijk in Heiloo!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!