Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Op zoek naar een rugkliniek Alkmaar?

Al langere tijd last van rugklachten en op zoek naar een rugkliniek omgeving Alkmaar? Bij Rugpijn Herstel helpen we jou snel en effectief van je rugklachten af. Hiervoor werken we met onze speciale behandelmethode waarbij we jouw lichaam als één geheel zien. Veel reguliere behandelingen richten zich enkel op de rug. Rugpijn Herstel pakt het liever grondig aan. Wij geloven namelijk dat rugklachten ontstaan door blokkades die zich overal in het lichaam kunnen bevinden. Tijdens het behandeltraject nemen we jou van top tot teen onder handen. Na de stevige behandeling heb je het gevoel dat er écht iets in gang is gezet.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Onze behandelmethode maakt ons anders dan andere rugklinieken Alkmaar

Onze behandelmethode is uniek en maakt ons anders dan andere rugklinieken in Alkmaar. Benieuwd naar hoe we te werk gaan? We beginnen met een uitgebreid onderzoek, zo kunnen we bepalen waar de blokkade zich bevindt. We gaan gericht aan de slag met een op maat gemaakte behandeling. Daarnaast geven we je advies over bijvoorbeeld steunzolen, een juiste lichaamshouding  en een prettig matras. Hiermee zorgen we ervoor dat de behandeling optimaal zijn werk kan doen en het resultaat blijvend is. Onze methode is effectief, snel én geeft een blijvend resultaat. Binnen 4 weken kunnen we je klachten aanzienlijk verminderen of ze zelfs laten verdwijnen.

Contacteer onze rugkliniek in Alkmaar

Loop je al lange tijd rond met klachten? Bij Rugpijn Herstel kunnen we écht iets voor je betekenen. Neem nu snel contact op met onze rugkliniek in Alkmaar en omgeving om snel en blijvend van je rugklachten af te komen. Je kunt ons bereiken via de telefoon en het online contactformulier op onze website. Ook op onze website vind je meer informatie over onze behandelmethode én kun je gratis een eerste consult in plannen. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan zeker gebruik van de vrijblijvende kennismaking en graag tot snel!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!