Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Er is tijd en aandacht voor je. Een behandeling duurt 50 minuten.

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergeledenheid.

Op zoek naar een rugkliniek Alkmaar?

Rugpijn Herstel is een rugkliniek Alkmaar waar we jou snel en effectief van je rugklachten af helpen. Wij werken hiervoor met een speciale behandelmethode waarbij we jouw lichaam als één geheel zien. Waar veel reguliere behandelingen zich enkel richten op jouw rug, pakken wij het liever grondig aan. Wij geloven namelijk dat rugklachten ontstaan door blokkades die zich overal in het lichaam kunnen bevinden. Tijdens ons behandeltraject nemen we jou daarom van top tot teen onder handen. Na de stevige behandeling zul je dan ook écht het gevoel hebben dat er iets in gang is gezet.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Onze behandelmethode maakt ons anders dan andere rugklinieken Alkmaar

Onze behandelmethode maakt ons anders dan andere rugklinieken Alkmaar. Zo is onze methode effectief, snel én geeft het een blijvend resultaat. Binnen 4 weken kunnen we jouw rugklachten aanzienlijk verminderen of zelfs laten verdwijnen. Hoe onze behandeling in zijn werk gaat? Dat is door allereerst een uitgebreid onderzoek te doen. Door te bepalen waar de blokkade ligt, kunnen we gericht aan de slag. Vervolgens volgt een op maat gemaakte behandeling en krijg je van ons adviezen over bijvoorbeeld steunzolen, een goede lichaamshouding en een comfortabel matras. Al deze factoren zorgen er voor dat de behandeling optimaal zijn werk kan doen en het resultaat blijvend is.

Contacteer onze rugkliniek in Alkmaar

Hoe lang je rondloopt met rugklachten en hoeveel behandelingen je ook hebt geprobeerd, bij Rugpijn Herstel kunnen we wat voor jou betekenen. Neem dus contact op met onze rugkliniek in Alkmaar als jij snel en blijvend van je rugklachten af wilt. We zijn bereikbaar via de telefoon en het online contactformulier. Op onze website vind je bovendien meer informatie over onze behandelmethode én kun je direct een gratis eerste consult in plannen. Maak zeker gebruik van deze vrijblijvende kennismaking als jij wilt weten wat we voor jou kunnen betekenen. Graag tot snel!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!