Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Maak kennis met onze rugkliniek Amsterdam

Ben je op zoek naar een rugkliniek in Amsterdam en omgeving? Een kliniek waar je snel en effectief van je rugklachten afgeholpen kunt worden? Maak kennis met Rugpijn Herstel. Wij zijn een rugkliniek in Heiloo met een bijzondere behandelmethode, die we zelf hebben ontwikkeld. Onze behandelmethode is erop gericht om jouw klachten binnen 4 weken te verminderen of te verhelpen. Wanneer je last hebt van langdurige klachten gaan we ook graag de uitdaging aan. Onze behandelmethode is super effectief en duurzaam. Wij pakken niet de pijn zelf aan, maar de oorzaak van de rugklachten en hierdoor zullen je pijnklachten verminderen of zelfs definitief verdwijnen.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Rugklinieken Amsterdam en omgeving

Benieuwd naar onze behandeling die anders is dan de meeste rugklinieken in Amsterdam en omgeving? Wij kijken niet alleen naar jouw rug, maar ook de rest van jouw lichaam. Bij Rugpijn Herstel geloven we namelijk dat dat je lichaam één geheel vormt. Om de klachten goed aan te kunnen pakken, moeten we daarom de balans herstellen en hiervoor kijken we naar alle aspecten van jouw gezondheid. Tijdens de behandeling heffen we blokkades op en behandelen jou van top tot teen. Naast de behandeling raden we je bijvoorbeeld aan om Balance Soles te dragen. Dit zijn speciale steunzolen die het effect van de behandeling versterken. Het resultaat is verbluffend, zeker als je onze tips opvolgt.

 

Contacteer de rugkliniek in Amsterdam

Enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken of heb je een vraag? Neem dan nu contact op met de rugkliniek in Amsterdam en omgeving. Je kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of het online contactformulier. Het enthousiaste en deskundige team van Rugpijn Herstel staat je graag ter woord. Uiteraard kun je ook eerst verder lezen op onze website. Hier vind je veel praktische informatie over onze kliniek, onze behandelmethode en onze tarieven. Laat je tot slot overtuigen door ervaringen van andere mensen te lezen. Wij hebben namelijk al veel mensen van hun rugklachten af mogen helpen. We hopen je graag snel te zien bij Rugpijn Herstel!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!