Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Wij helpen jou van je rugpijn Alkmaar af!

Al langere tijd last van rugpijn en ben je op zoek naar iemand die jou van jouw rugpijn in Alkmaar kan af helpen? Kom eens langs bij Rugpijn Herstel. Wij genezen je snel, effectief én blijvend met onze unieke behandelmethode. Met onze behandeling gaan we zeer grondig te werk. We beginnen met een onderzoek waarbij we kijken waar het probleem vandaan komt. Wanneer zijn de klachten begonnen en wat voel je precies? Aan de hand van deze gegevens stellen we een behandelplan op, speciaal op maat gemaakt. Gedurende de behandelingen staat jouw lichaam centraal. Wij geloven namelijk dat rugklachten kunnen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Tot slot geven we je handige adviezen, bijvoorbeeld over je lichaamshouding maar ook over praktische aanpassingen zoals steunzolen of een ander matras.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Effectieve behandeling bij (langdurige) pijn in rug Alkmaar

Loop je al langere tijd rond met pijn in rug Alkmaar? Weet je niet goed waar jouw klachten vandaan komen? Ook dan kan Rugpijn Herstel je helpen. Sterker nog, een groot deel van onze patiënten heeft al meer dan 10 jaar last gehad van rugklachten en diverse therapieën geprobeerd. Met onze speciale behandelmethode kijken we verder dan alleen de rug. Hierdoor is onze methode zeer effectief. We beloven jou binnen 4 weken je van je rugklachten af te helpen. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Lees dan ervaringen van mensen die jou voor gingen op onze website.

Meer informatie over pijn aan rug Alkmaar

Graag meer informatie over pijn aan rug Alkmaar en onze unieke behandelmethode? Deze informatie vind je op de website. Hier lees je meer over onze behandelingen en maak je kennis met het team van Rugpijn Herstel. Uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen voor al je vragen. Je kunt on bereiken via de telefoon of het contactformulier op onze website. Tevens kun je online een gratis kennismakingsgesprek in plannen. Tijdens dit consult vertellen we je graag meer over onze werkwijze en bespreken we jouw klachten. We zien je graag terug op onze locatie in Heiloo!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!