Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn bovenrug: veelvoorkomende klacht

Last van rugpijn bovenrug? Rugpijn kan verschillende oorzaken hebben. Denk hierbij aan stress, een verkeerde houding of een blessure. Op het moment dat de pijn niet wordt verholpen kan het doorstralen naar de nek en schouders. Dit is natuurlijk erg vervelend en kan, op de lange termijn, tot onder andere gezondheidsklachten leiden. Pak je rugpijn in de bovenrug direct aan en maak een afspraak bij Rugpijn Herstel. Onze rugkliniek is gevestigd in Heiloo en wij werken met een bijzondere en super effectieve aanpak. Binnen 4 weken is jouw rugpijn verleden tijd! Zelfs als je al jaren rondloopt met rugpijn staat onze deur voor je open.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandeling bij rugklachten bovenrug

Benieuwd naar hoe onze behandeling voor rugklachten bovenrug in zijn werk gaat? Deze bestaat uit drie stappen. We gaan op zoek naar waar de blokkade zit zodat we gemakkelijker gericht te werk kunnen gaan. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt behandelplan op en gaan we aan de slag. Tijdens de behandeling pakken we niet alleen jouw probleemzone aan maar nemen we jouw hele lichaam onder handen. Jouw lichaam is namelijk één geheel. Als laatste stap adviseren wij het dragen van speciale steunzolen die de behandeling nog meer kracht bij zetten. Met deze steunzolen zorgen we ervoor dat het effect van de behandeling extra lang doorwerkt.

Meer weten over rugpijn behandelen bovenrug?

Nieuwsgierig geworden en wil je nog meer weten over rugpijn behandelen bovenrug? Of ben je benieuwd naar hoe de behandeling in zijn werk gaat? Kijk eens rustig op onze website. Hier vind je veel informatie over onze unieke behandelmethode, behandelaar en de problemen die wij kunnen oplossen. Ook vind je online natuurlijk veel praktische informatie, bijvoorbeeld over onze tarieven. Heb je nog vragen of wil je direct een afspraak met ons maken? Twijfel dan niet en neem nu contact met ons op. Wij hopen je snel te mogen begroeten in onze rugkliniek in Heiloo. Tot ziens bij Rugpijn Herstel.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!