Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Ervaar jij rugpijn Castricum?

Ervaar jij rugpijn Castricum? Het is dan verstandig om zo snel mogelijk actie te ondernemen. Rugpijn kan je dagelijks leven behoorlijk belemmeren. De pijn kan op den duur erger worden en lastiger worden om te verhelpen. Hoe eerder de het probleem verholpen wordt, hoe sneller jij weer lekker in je vel komt te zitten. Maak kennis met Rugpijn Herstel en neem contact op. Wij zijn een rugspecialist uit Heiloo die jou binnen 4 weken van je rugklachten af kan helpen. Onze deuren staan voor iedereen open. Ook wanneer jij al jarenlang klachten ervaart of verschillende behandelingen hebt geprobeerd, helpen jou graag.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandelmethode pijn in rug Castricum

Onze behandelmethode om jou van pijn in rug Castricum af te helpen is zeer effectief. We maken eerst een uitgebreide analyse, waardoor we al snel weten waar de pijn vandaan komt. Vervolgens kunnen we ons tijdens de behandeling specifiek op deze blokkade richten. Elk mens wordt tijdens onze behandelingen als uniek gezien en daarom maken we een behandeling op maat. Dit zal gebeuren aan de hand van jouw klachten en een analyse. We kijken dus niet alleen naar de rug, maar naar het totale plaatje. Tot slot geven we je passende adviezen, onder andere over het gebruik van steunzolen. Steunzolen kunnen het effect van de behandeling versterken én er voor zorgen dat het effect van de behandeling blijvend is.

Meer weten over onze behandeling bij pijn aan rug Castricum?

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over onze behandelmethode bij pijn aan rug Castricum? Neem dan een kijkje op onze website. Hierop staat meer informatie over hoe onze MTM-methode (Movement Type Model) in zijn werk gaat. Daarnaast stellen we ons online kort voor, kun je ervaringen van andere mensen lezen en de veelgestelde vragen doornemen. Heb je nog vragen en wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan via het online contactformulier en ons telefoonnummer. Wil je bij ons een gesprek aanvragen? Ook dat kan via de website. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Maak gebruik van deze optie zodat jij snel, effectief en blijvend van je rugpijn af kan komen!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!