Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn Herstel verhelpt rugpijn Heiloo

Wist je dat rugpijn misschien wel één van de meest gehoorde klachten zijn bij fysiotherapeuten? Rugpijn kan een tal van oorzaken hebben en daarom is het soms lastig om iemand snel én blijvend van deze pijn af te helpen. Daarom richt Rugpijn Herstel zich speciaal op het verhelpen van rugpijn Heiloo. We doen dit door naar ieder persoon als uniek te kijken. Rugpijn Herstel geeft geen standaard behandeling, maar eentje op maat. Hierbij analyseren we o.a. jouw beweegpatroon, ontdekken we waar in jouw lichaam een blokkade of knelpunt zit. Hierdoor kunnen we specifiek met dit probleem aan de slag.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Binnen 4 weken pijn in rug Heiloo verhelpen of flink verminderen

Sommige mensen lopen tientallen jaren rond met pijn in rug Heiloo. Wellicht hebben deze mensen verschillende behandelingen geprobeerd, maar nooit een blijvend resultaat geboekt. Bij Rugpijn Herstel hebben wij daarom een eigen behandelmethode bedacht: de MTM methode. Deze methode zorgt er voor dat binnen 4 weken rugpijn verholpen of flink vermindert wordt. Ook wanneer jij al langere tijd klachten ervaart, kunnen we jou helpen. Doordat onze methode bestaat uit een uitgebreide analyse, een effectieve behandeling én tips om het effect van de behandeling te versterken kunnen wij in een korte tijd een groot resultaat boeken.

Meer informatie over behandeling pijn aan rug Heiloo

Daden zeggen vaak meer dan woorden. Als jij pijn aan rug Heiloo ervaart, nodigen we je daarom graag uit voor een gratis kennismaking. Deze vrijblijvende kennismaking geeft jou een beter beeld van de behandeling en het mogelijke resultaat.  De kennismaking is direct via de website in te plannen. Uiteraard kun je voor meer informatie ook even rondkijken op onze website. Je kunt hier mee lezen over de behandelmethode en de oprichter van Rugpijn Herstel. Met vragen of voor meer informatie kun je ons uiteraard contacteren. Via de telefoon of het contactformulier staat ons enthousiaste team je graag te woord.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!