Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn middenrug: wat is de oorzaak?

Heb jij last van rugpijn middenrug en wordt je belemmert in diverse activiteiten? Dagelijkse activiteiten kunnen lastig worden wanneer je niet goed in je vel zit. Maak daarom kennis met Rugpijn Herstel. Wij zijn een rugkliniek in Heiloo waar we er naar streven om jou binnen 4 weken van je rugpijn af te helpen. Onze behandelmethode hiervoor is uniek én praktisch. Met onze zelfontwikkelde behandeling kijken we eerst naar de oorzaak van jou pijn en proberen we deze te achterhalen. Zodra we weten wat de oorzaak is kunnen we gericht aan de slag.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandelplan rugklachten middenrug

Wanneer we de oorzaak van jouw klachten hebben achterhaald, kunnen we een op maat gemaakt behandelplan rugklachten middenrug opstellen. Ieder persoon is namelijk uniek en elke klacht vereist een eigen en persoonlijke aanpak. Vervolgens beginnen we met behandelen. Tijdens onze behandelingen volgen wij geen standaard procedure. Tevens richten we ons niet op een probleem gebied, maar nemen we jou hele lichaam onder handen. Alleen op deze manier kunnen we namelijk de balans herstellen en er voor zorgen dat jouw klachten verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

 

Rugpijn behandelen middenrug bij Rugpijn Herstel

Wil jij nu je rugpijn behandelen middenrug bij Rugpijn Herstel? Neem dan direct contact met ons op. Via de e-mail, telefoon of het online contactformulier maken we graag een afspraak met je. We kunnen direct een intake voor je inplannen in onze praktijk in Heiloo maar je kunt ons natuurlijk ook vrijblijvend contacteren als je vragen hebt. Wil je eerst meer over onze praktijk weten? Kijk dan rond op onze website. Deze staat boordevol met nuttige informatie die jou kan helpen! Mocht je daarnaast toch nog vragen hebben, voel je dan vooral vrij om met ons contact op te nemen. We staan je graag te woord!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!