Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Effectief

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn onderrug verhelpen

Heb je al langere tijd last van rugpijn onderrug en is de oorzaak best lastig vast te stellen? Dit is precies hetgeen waar we ons bij Rugpijn Herstel op richten. Door de oorzaak te ontdekken, kunnen we namelijk een gerichte behandeling opstellen. Hierdoor is onze behandeling super effectief en duurzaam. We helpen je niet alleen in 4 weken van je klachten af, maar zorgen er ook voor dat deze nooit meer terugkomen. Ben je benieuwd naar ons geheim? Lees dan vooral verder om meer te weten te komen over onze unieke behandelmethode.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Behandeling bij rugklachten onderrug

Vraag jij je af hoe onze behandeling bij rugklachten onderrug in zijn werk gaat? Onze behandeling is uniek en effectief om meerdere redenen. We beginnen met het achterhalen van de oorzaak zodat we mooie resultaten kunnen behalen. Vervolgens maken we een complete en op maat gemaakte behandeling. Hierbij zullen we verder kijken dan alleen de probleemzone. We behandelen liever gelijk jouw gehele lichaam, om de balans te herstellen. Het resultaat is dat de pijn in de onderrug verdwijnt, nooit meer terugkomt én dat jij beter in je vel komt te zitten. Tot slot werken we met speciale steunzolen die er voor zorgen dat de behandeling extra veel effect heeft.

Maak een afspraak voor rugpijn behandelen onderrug

Ben je enthousiast geworden en wil je direct een afspraak maken voor rugpijn behandelen onderrug? Neem dan nu contact op met Rugpijn Herstel. Graag nodigen we je uit voor een intake in onze kliniek in Heiloo. Wij zijn bereikbaar via e-mail, telefoon of het online contactformulier. Heb je een vraag voor ons of wil je graag meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met Rugpijn Herstel. Online vind je veel praktische informatie die jou kan helpen om te kiezen voor onze kliniek. Graag tot snel bij Rugpijn Herstel.

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!