Snel en blijvend rugpijn vrij.

Start hier en krijg een leven zonder rugpijn

Ik wil meer wetenAfspraak maken

Snel en blijvend rugpijn vrij.

In 4 weken volledig herstel van jouw rugklachten.

Ik wil meer wetenAfspraak maken
R

Oorzaak

Geen symptoombestrijding, maar behandeling van de echte oorzaak

R

Aandacht

Geen ellendig lange trajecten, maar snelle en blijvende resultaten

R

Bereikbaar

De praktijk is uitstekend bereikbaar met OV en gratis parkeergelegenheid

Rugpijn Herstel: dé rugspecialist Alkmaar en omgeving

Een afspraak bij een rugspecialist Alkmaar en omgeving die jou snel, effectief en blijvend van rugklachten af helpt? Bij Rugpijn Herstel zit je goed! Wij beschikken over ervaring, kennis en een zelf ontwikkelde behandelmethode waarmee wij al veel mensen hebben kunnen helpen. Benieuwd naar ons geheim? Een zeer compleet behandelplan speciaal voor jou op maat gemaakt. Zo onderzoeken wij allereerst waar de klachten precies vandaan komen. Vervolgens maken we een plan waarbij we ons niet alleen op de rug richten maar op jouw gehele lichaam. Tot slot versterken wij het effect van de behandeling door je te adviseren over steunzolen en je houding.

Robin gaat opzoek naar een oorzaak van de rugklachten.
Het behandelen van de wervelkolom

Enthousiast team rugspecialisten Alkmaar en omgeving

Benieuwd naar onze behandeling? Ons enthousiaste team met rugspecialisten Alkmaar en omgeving werkt met de MTM behandelmethode. MTM staat voor Movement Type Model en is ontworpen door Robin Bhaggal die jarenlange ervaring heeft als topsport coach en behandelaar. Ieder mens is uniek en tijdens onze behandeling ligt daar de focus. Geen enkele behandeling zal bij ons hetzelfde zijn. Wat de behandelingen wel met elkaar gemeen hebben is het resultaat. Zo zorgen wij er voor dat jouw rugklachten aanzienlijk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. Eenmaal herstelt, is herstelt. Het resultaat zal blijvend zijn en vervolgbehandelingen zijn na het traject niet nodig.

Contacteer de rugspecialist in Alkmaar!

Nieuwsgierig over onze MTM behandelmethode? Op onze website vind je meer informatie over deze behandeling. Daarnaast vind je online veel praktische informatie, veelgestelde vragen en ervaringen van mensen die je voor gingen. Wil jij binnen 4 weken van je rugklachten afgeholpen worden? Neem direct contact op met de rugspecialist in Alkmaar. Je kunt ons bereiken via de telefoon of je kunt contact opnemen via het contactformulier op de website.  Tot slot is het ook mogelijk om bij ons een afspraak te maken voor een gratis kennismaking. Dit vrijblijvende gesprek is de perfecte manier om jouw klachten aan ons voor te leggen. We zien je graag terug bij Rugpijn Herstel!

Onderzoek de oorzaak van jouw rugklachten

De werkwijze

Mijn werkwijze onderscheid zich door mijn eigen behandelmethode genaamd de ‘Bhaggan Methode’. Uniek aan deze methode is het grondige onderzoek naar de oorzaak van de rugklacht en vervolgens een behandeling op maat. Tijdens de behandeling werk ik zowel met de fascia, spieren, wervelkolom en het zenuwstelsel. Ik werk dus op alle lagen van het lichaam, in plaats van dat je voor ieder onderdeel naar een aparte therapie moet.

Het behandelen van de wervelkolom

Maak hier online je afspraak

Na jarenlange rugklachten een eerste sessie bij Robin gehad. Tot mijn eigen verbazing waren er meerdere spiergroepen dan dat ik op voorhand dacht die aangepakt moesten worden. Heb meerdere jaren fysio gehad maar elke keer bleef de pijn terugkeren. Na de sessie van Robin die ook echt de tijd voor je neemt en kijkt waar het probleem zit was ik gelijk veel flexibeler en pijn vrij. Hier keek ik zelf ook van op, maar toch is het echt zo! Ik beveel hem zeker aan als je ook rugklachten hebt. Deze man weet wat ie doet!

Geoffrey Gatete

Recensies van cliënten

“Knap en kundig”

Robin heeft bij mij in de eerste sessie de vinger op de pijn gelegd. Zonder voorkennis omschreef hij precies wat er aan de hand was en vooral ook wat er aan te doen was. Heel knap en vooral kundig advies!

“Helemaal pijnvrij”

Als zoveel therapieën had ik al jaren gehad, waarop Robin zei: “Je moet de oorzaak opzoeken, ik garandeer je dat ik jou daar vanaf kan helpen.” En het is waar! Helemaal pijnvrij door het behandeltraject!

“Petje af”

Robin kwam bij de intake gelijk tot ontdekkingen en theorieën waar ik geen idee van had dat deze uberhaupt bestonden. Zijn manier van denken en werken kan geen andere therapeut tegen op! Petje af!

“Een bevrijding”

Ik kwam bij Robin vanwege een maandenlange kwelling van rugklachten. Na 2 uur stond ik weer buiten en het voelde meteen alsof ik bevrijd was. Ik voel me nu enorm ontspannen en energiek!

Heb je een vraag?

+31 85 04 70 627

Kennemerstraatweg 464,1851 NG in Heiloo

Gave kans!

Wekelijks advies voor herstel van rugpijn wat niemand anders je vertelt? Deze nieuwsbrief is eerlijk, concreet en praktisch toepasbaar.

 

Alleen voor mensen die écht willen werken aan hun lichaam!

Gelukt!